Stuvade Champinjoner

Ingredienser

7 st champinjoner
mjöl
margarin
mjölk
grädde

Gör såhär

Du börjar med att steka champinjonerna lite lätt så att dom blir gyllenbruna.
Efter det tar du en kastrull och lägger i margarinet som ska smälta. När margarinet är smält rör du ner mjöl så att stuvningen blir tjock. Därefter ska mjölken i, jag tycker att man kan välja själv hur mycket mjölk samt mjöl det ska vara i. Det är en smaksak. För en mer fyllig smak kan du tillsätta grädde, eller byta ut mjölken mot grädde helt.
Till sist rör du ner champinjonerna i stuvningen och tillsätter salt och peppar.

TIPS!
Om du tycker det är svårt att undvika klumpar från mjölen kan du sila över stuvningen till en annan kastrull innan du rör ner champinjonerna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0