Lätt chokladkaka

Efter ett uppehåll på två månader är vi nu tillbaka med nya, spännande recept. Det här receptet hittade jag på alltommat.se, och jag tyckte att det verkade riktigt gott. Så enjoy!

Det här behöver du:
3 st ägg
2 dl råsocker
1 dl dinkelmjöl
1/2 tsk bakpulber
3/4 dl kakao
2 tsk vaniljsocker
2 krm salt
250 gr mager kesella



Såhär gör du:
Sätt ugnen på 200 grader. Vispa ägg och socker tills det blir poröst. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Blanda sedan ner detta i äggsmeten och rör ner kesella.
Smöra och bröa en form med löstagbar kant, och häll i smeten. Grädda i nedre delen av ugnen i 25 minuter.

Lycka till!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0