Ugnstekt lax med kokt potatis och spenatsås

Idag var vädret deprimerade så jag och min kompis tänkte att vi kunde pigga upp oss med lite god mat. Vi bestämde oss för att äta lax eftersom det är det godaste i världen.

Vi åkte ner till Ica och köpte två laxfiléer, ungefär 500 g. Till det köpte vi 4 potatisar och ett paket bladspenat och en matlagningsgrädde. 

Vi började med att koka potatisen och stoppa in laxen i ugnen på 175 grader i 20 min. Vi stekte bladspenaten i smör och tillsatte sedan matlagsningsgrädde, vitlökspulver och lite salt. Vi lät det bryna tillsamans så att det tog upp smaken. Efter det var maten klar och vi fick njuta av en underbar måltid



/ Gabriella

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0