Pasta med blåmögelostsås

För fyra portioner behöver du:
3 dl creme fraiche
150 gr blåmögelost
1 dl mjölk
4 kycklingfiléer
1 vitlöksklyfta
Salt & peppar
Pasta (t ex gnocchi)



Såhär gör du:
Du börjar med att fräsa kycklingen i olja. Kycklingen behöver inte bli helt klar, bara den får lite färg. Häll sedan på creme fraiche och mjölk. Smula ner osten och blanda ordentligt. Pressa ner vitlöken och smaka av med salt och peppar. Servera direkt.

TIPS!
Om såsen blir för lös, häll bara i lite mjöl så tjocknar den.
Om du vill ha "ostigare" smak, häll i lite "vanlig" ost, t ex prästost eller herrgård.

Lycka till!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0